Jeg havde en arbejdskollega på et tidspunkt, der altid ledte samtalen hen på hvor godt det var i “gamle dage”. Han havde sin faste plads ved frokostbordet, havde altid det samme i madpakken. Hvis der var nye tiltag i det firma, vi arbejdede i, så argumenterede han imod det, for sådan plejede vi ikke at gøre.

Nogle gange har vi altså bare brug for at se eller prøve noget nyt. Hvis alt bliver ved med at være som i “gamle dage”, så ville internettet ikke være opfundet og I ville ikke kunne læse dette spændende Forårs Feng Shui tip på min blog 🙂

Men hvad har det med Feng Shui at gøre?

Jo altså … Vi tager på ferie under andre himmelstrøg, flytter adresse, får nye venner eller nyt job, går en anden vej end den vi plejer. Sommetider er det bare som om der skal ske noget nyt.

Det samme har dine ting også brug for en gang imellem. En god forårs-feng shui kan blandt andet være at samle alt dit nips, du har stående rundt omkring i din bolig. Alt det, der står til pynt. Saml det på ét sted og se på hvad du vil beholde, og hvad der har brug for at komme videre og glæde andre mennesker.

Efter sorteringen skal alting have en plads igen, og her gælder kun én regel: Der er ikke noget, der må stå på den samme plads som før.

Dine fine ting skal have en ny plads, en ny udsigt, nye ting at stå sammen med. Prøv det og mærk hvor skønt det er med helt ny energi i dit hjem.

Hvis du har planter stående, så har de måske også brug for at blive flyttet lidt rundt, så de ikke stagnerer i energi.

Hvis vi gør som vi plejer, så får vi det vi plejer og hvis vi gør noget nyt, så sker der også noget nyt.

Rigtig god fornøjelse!