Min personlige succes-retning er mod syd. Syd, som står for sol, varme, dans og glæde, ildelement og for mig også succes. Desværre er mit kontor indrettet sådan at hvis jeg, på mit kontor, sidder med front mod min succes-retning, så jeg kan modtage den, så sidder jeg med ryggen til døren. At sidde med ryggen til døren er no-go i Feng Shui, da vi så ikke har mulighed for at følge med i hvad der sker bag vores ryg.

What to do?

Som du kan se på billedet, har jeg placeret arbejdsbordet, så jeg har ansigtet vendt mod min succes-retning (syd) og så har jeg placeret et spejl på bordet, som afspejler hvad der foregår henne ved døren. Så kan jeg arbejde i fred og ro uden at skulle vende mig om når jeg hører skridt, jeg kan blot se i spejlet.

Min succes-retning har jeg udregnet via min fødselsdato. Vi har hver 4 gode retninger. En helbreds-retning, en visdoms-retning, en relations-retning og så succes-retningen. De er forskellige fra person til person og det er også forskelligt hvordan vi kan booste dem.

Du kan læse mere om det her https://houseoffengshui.dk/produkter/energikort/